Tel: 0216 521 10 40

GX430T Yüksek Çözünürlüklü Termal Transfer Masaüstü Barkod Yazıcı

GX430T Yüksek Çözünürlüklü Termal Transfer Masaüstü Barkod Yazıcı

Metin ve grafikler içeren küçük etiketlerin basımı için ideal olan, yüksek çözünürlüklü Zebra GX430t, olağanüstü kalitede yüksek baskı hızları sunar. Zebra’nın GX™ Serisi ve ZD500™ yazıcıları, en yüksek baskı hızlarını masaüstü yazıcı yelpazemizin en eksiksiz özellikleriyle birleştirir. Yenilikçi fiş ve etiket işleme özellikleri, ihtiyacınız olan esnekliği sağlar. En üst düzey baskı kalitesi ile çeşitli bağlantı opsiyonları sunan GX420™, GX430™ ve ZD500 yazıcılar, en geniş uygulama yelpazesini desteklemekte olup hemen her ortama entegre edilebildiğinden, verimliliği ve kârlılığı artırırken zamandan tasarruf edebilir ve kullanıcı eğitimini azaltabilirsiniz.
ÖZELLİKLERLE DOLUDUR Zebra performans masaüstü yazıcılar, sınıfının en iyisi baskı hızlarının yanı sıra daha fazla verimlilik ve karlılık sağlayan özelliklere sahiptir. Her biri, ENERGY STAR™ belgeli yazıcılar olarak daha düşük toplam sahip olma maliyeti, ZPL® ve EPL™ (sadece GX modelleri) programlama dileri ile kolay terfiler ve entegrasyon ve de çeşitli bağlantı opsiyonları sunar. GÜÇLÜ ÖZELLİKLER MAKSİMUM UYGULAMA ESNEKLİĞİ SUNAR Geliştirilmiş medya kullanım opsiyonları arasında soyma ve sunma, etiketler ve fişler için hassas kesici, ve kaplamasız etiketler bulunur. Bluetooth & WiFi içeren çok yönlü bağlantı opsiyonları. Opsiyonel LCD ekran, kullanıcıların ayarları yazıcıdan değiştirmelerine olanak verir. ÖZEL İHTİYAÇLARA YANIT VERMEK İÇİN YÜKSEK DÜZEYDE YAPILANDIRILABİLİR Direkt termal ya da termal transfer seçeneklerine sahip bu kompakt yazıcılar, kullanımı kolay bir tasarım ve çok yönlü bağlantı opsiyonlarını bir arada sunar. Hem GX430 hem de ZD500, yüksek çözünürlüklü 300 dpi yazdırma olanağı sunarken, metin ve grafikler içeren küçük etiketlerin basımı için idealdir.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40