Tel: 0216 521 10 40

TC51 El Terminali

TC51 El Terminali

VERİMLİLİĞİ VE MÜŞTERİ HİZMETİNİ ARTTIRIN Kurumsal işlevsellik için cihaz tasarımından — ya da cihaz tasarımı için kurumsal işlevsellikten ödün vermeyin. En popüler cep tipi tüketici tarzı akıllı telefonlara benzer bir görünüme ve hisse sahip dayanıklı bir endüstriyel tasarım ürünü olan TC51/TC56, işinizin gerektirdiği Zebra’ya özel kurumsal sınıf özellikler, güç, güvenlik ve yönetilebilirlik özellikleriyle, gerçekten de başlı başına kendi sınıfını yaratan bir dokunmatik bilgisayardır.
İŞ İÇİN HARİKA TASARIM, EĞLENCE İÇİN HAVALI GÖRÜNÜM Harika tasarım sadece estetikten fazlasıdır –aynı zamanda işlevsellik demektir. Zebra TC51/TC56 Serisi mobil bilgisayarlar işletmede harika bir performans göstermek üzere tasarlanmış olup, personelinizin görevini kolaylaştırır ve verimliliğini artırır. Çağdaş bir tasarıma ve akıllı telefon tarzı modern bir rahatlığa sahip olan bu cihaz, işinizin gerektirdiği entegre özellikler ve dayanıklı tasarımla birlikte gelir. ZEBRA EKOSİSTEMİYLE DESTEKLENİR Zebra’nın TC51 ve TC56 modelleri, yalnızca el tipi cihazlardan çok daha fazlasıdır; işletmenizi ticari performansını bugün olduğu gibi gelecek için de değiştirmek üzere tasarlanmış bir destek, yazılım ve hizmet ekosistemine bağlar. GÜÇLÜ PERFORMANS Süper verimli altı çekirdekli bir işlemci %15’e kadar daha az güç tüketirken, uygulamalar 5 kata kadar daha hızlı çalışır ve kapasitif dokunmatik panelli, 5 inçlik, güneş ışığında okunabilir ekran da çalışanlarınıza – eldivenli parmak veya özel kalemle – ıslak halde bile çalışan kolay, tanıdık ve esnek bir çoklu dokunmatik çalışma olanağı sağlar. TC51 ve TC56 modelleri, ayrıca entegre bir 2 boyutlu görüntüleyicinin yanı sıra, Zebra mobil bilgisayarlara yönelik iş, verimlilik, yönetim ve geliştirme araçları süitimiz olan Mobility DNA ile birlikte gelir.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40