Tel: 0216 521 10 40

TAB 4 8

TAB 4 8

Sizi içine çeken görseller Kablo kullanmayı sevmeyenler için tasarlanmış olan Tab 4 8, Amazon, Hulu veya Netflix’te en sevdiğiniz TV programlarını izlemek için mükemmeldir. HD ekranı 1280×800 çözünürlüklü olup geniş görüş açısı sunar. Sonuç? Mükemmel bir görsel deneyim. Sizi harekete geçiren ses Zengin ve güçlü bir ses sunan Dolby Atmos®, Tab 4 8’in mobil eğlence merkezine dönüşmesine yardımcı olur. Artık kulaklıklarla veya kulaklıklar olmadan, sizi tamamen saran gerçek çevresel sesin keyfini çıkarabilirsiniz.
Zarif ve hafif Yalnızca 8,3 mm inceliğinde ve 320 gram hafifliğinde olan aile dostu Tab 4 8, hem gençler hem de ileri yaştakiler için kullanımı kolay bir cihazdır. Güçlü ve kusursuz Tab 4 8’in şık dış görünümünün altında, 64 bitlik, dört çekirdekli, güçlü Qualcomm® Snapdragon™ işlemcisi yer alır. 2 GB RAM ve16 GB depolama alanıyla desteklenen bu güçlü tablet, verdiğiniz tüm görevleri sorunsuzca yerine getirir. Sizi içine çeken görseller Kablo kullanmayı sevmeyenler için tasarlanmış olan Tab 4 8, Amazon, Hulu veya Netflix’te en sevdiğiniz TV programlarını izlemek için mükemmeldir. HD ekranı 1280×800 çözünürlüklü olup geniş görüş açısı sunar. Sonuç? Mükemmel bir görsel deneyim. Sizi harekete geçiren ses Zengin ve güçlü bir ses sunan Dolby Atmos®, Tab 4 8’in mobil eğlence merkezine dönüşmesine yardımcı olur. Artık kulaklıklarla veya kulaklıklar olmadan, sizi tamamen saran gerçek çevresel sesin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40