Tel: 0216 521 10 40

HP Notebook – 15-db1008nt (6HZ16EA)

HP Notebook – 15-db1008nt (6HZ16EA)

Hızlı yanıt veren ve güvenilir performans AMD işlemci3 ve grafik kartı seçenekleriyle gezinme, akış4 ve çok daha fazlasını yapma gücüne sahip bir dizüstü bilgisayar. Ayıca kapsamlı kalite testleri hiç durmadan çalışmaya devam etmenizi sağlar. Şık. Tarz Sahibi. Güçlü. Şık ve tarz sahibi tasarımı bu göz alıcı dizüstü bilgisayarı her yere götürmeyi kolaylaştırır. Güzel fırçalanmış klavyesi ve pürüzsüz renk uyumlu menteşesiyle, akıllıca tasarlanan HP 39,6 cm (15,6″) dizüstü bilgisayar performansı kadar iyi görünür. Bağlı kalın ve eğlenmeye devam edin HP Hızlı Şarj özellikli uzun süre dayanan pil ve görsel açıdan zengin ekran sayesinde bağlı kalın ve eğlenceden kopmayın. Üstelik geniş depolama alanı sayesinde sevdiğiniz müzik, film ve fotoğrafları kolayca depolayarak keyfini çıkarabilirsiniz.
Windows 10 Windows’un tanıdık özellikleri sayesinde eskisinden daha iyi bir şekilde mükemmel işler ortaya koyun.1 PCIe SSD depolama 256 GB’a kadar kapasitelerle sunulur, PCIe tabanlı flash depolama alanı geleneksel 5400 rpm dizüstü sabit sürücülerinden 17 kata kadar daha hızlıdır.2 Yüksek çözünürlüklü ekran Dijital dünyanızı yepyeni bir şekilde görün. Film ve fotoğraflarınızın keyfini 1 milyon piksellik görüntü kalitesi ve yüksek çözünürlük ayrıntısıyla çıkarın.5 AMD® Radeon™ 530 grafik kartı İster çoklu görev yapıyor veya film izliyor, ister favori DirectX 12 multimedya dosyalarınızı yürütüyor olun, GCN mimarisi genel bilgi işlem ihtiyaçlarınızı geliştirerek gününüzü daha verimli hale getirmek için tasarlanmıştır. DDR4 RAM seçenekleri Daha yüksek hızlarda daha verimli ve daha güvenilir bir şekilde çalışma üzere tasarlanan DDR4, RAM’in geleceğidir. Daha yüksek bant genişliği sayesinde çoklu görevler gerçekleştirmekten oyun oynamaya kadar her işlemin performansı artar. USB 3.0 konektörü Dünyanın en popüler USB bağlantısı ile mevcut USB aygıtlarınızı kolayca bağlayabilir ve USB 2.0’dan on kat daha yüksek veri aktarımı hızlarının keyfini çıkarabilirsiniz. 802.11 a/c (1×1) WLAN ve Bluetooth® 4.2 Kablosuz teknolojisi sayesinde Wi-Fi ağına ve Bluetooth® aksesuarlarına bağlı kalın.6 DDR4 RAM seçenekleri En sevdiğiniz şarkılar, filmler veya oyunlar için sesi yükseltin. Ses size doğru iletildiğinde eğlenceyle aranıza hiçbir şey giremez. USB 3.0 konektörü Loş ışıkta bile canlı netliğe sahip görüntülü sohbetler yapın ve her bir görüşmeyi yüz yüze deneyime dönüştürerek sevdiklerinizle iletişimde kalın.7 802.11 a/c (1×1) WLAN ve Bluetooth® 4.2 Çift ön hoparlörler Ethernet bağlantı Bağlantınız gidip geliyorsa, kablosuz bağlantı sorunları yaşatmayan kesintisiz kablolu internet deneyimi için Ethernet kablonuzu çabucak takabilirsiniz. HP Hızlı Şarj Dizüstü bilgisayarın pili azaldığında, kimse yeniden şarj etmek için saatlerce beklemek istemez. Aygıtınızı fişe taktıktan sonra yaklaşık 45 dakika içinde 0’dan %50 şarj düzeyine ulaşırsınız. SD ve Micro SD kart okuyucu Bir SD veya Micro SD kart takarak aygıtınızın depolama alanını daha fazla film, fotoğraf ve müzik depolayacak şekilde artırın veya mevcut bir kartta depoladığınız içeriklere kolayca erişin.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40