Tel: 0216 521 10 40

MC55X El Terminali

MC55X El Terminali

YÖNETİCİLER VE PERSONEL İÇİN DAYANIKLI WI-FI KURUMSAL MOBİL BİLGİSAYAR Yöneticilere ve personele herhangi bir yerde anında harekete geçmeleri için gereken her şeyi verin. Saf iş amaçlı içerik ile şık bir görünüme sahip MC55X Serisi kurumsal dayanıklı mobil bilgisayar, personelinizin iş uygulamalarına erişmelerine, barkod okutmalarına, fotoğraf çekmelerine, video izlemelerine ve tesisinizdeki hemen herkese özel veya bas-konuş arama yapmalarına, üstelik de hepsini tek bir cihazla yapmalarına olanak verir. Zarif ve hafif tasarımı yalnızca cep tipi olmakla kalmayıp, aynı zamanda müşteriler ve hastalar için de idealdir. Devlet sınıfı FIPS 140-2 güvenlik de en hassas verilerinizin güvenliğini korur.
İŞLETME İÇİNDEKİ VERİMLİLİĞİ VE ETKİNLİĞİ BİR ÜST DÜZEYE TAŞIYIN MC55X Serisiyle, günlerini şirketinizin dört duvarı arasında geçiren yönetici ve personel içeride veya dışarıda, tesisinizin her noktasında, anında harekete geçmek için gereken her şeye sahiptir. BU SINIFTAKİ EN SAĞLAM TASARIM MC55X Serisi dayanıklı olarak üretilmiş olup, personele güvenebilecekleri bir cihaz, firmalara da maksimum yatırım geri dönüşü sağlar. Bu dayanıklı cihaz ailesi, binalarınızın içinde olduğu gibi, tesisinizin açık alanlarında da kullanılmak üzere üretilmiştir ve dayanıklılık testlerimiz de bunu kanıtlar. MC55X sıcağa, soğuğa, toza ve suya maruz kaldıktan ve dönen yuvarlanma tamburumuzda arka arkaya 1,000 kez yuvarlandıktan sonra dahi olağanüstü performans sunar. GÜÇLÜ UYGULAMA PERFORMANSI Çift çekirdekli 800 MHz OMAP 4 işlemci, her türlü uygulamayı desteklemek üzere sınıfının en iyisi uygulama performansı ve flaş bellek sunarken, kullanıcı tarafından erişilebilir 32GB’a kadar destekli microSD kart yuvası, veritabanı ve diğer işlem yoğunluklu uygulamalar için güçlü performans elde etmek için gereken bellek alanını sunar. KURUMSAL MOBİL İŞLETİM SİSTEMİ Yöneticilere ve personele herhangi bir yerde anında harekete geçmeleri için gereken her şeyi verin. Saf iş amaçlı içerik ile şık bir görünüme sahip MC55X kurumsal dayanıklı mobil bilgisayar, personelinizin iş uygulamalarına erişmelerine, barkod okutmalarına, fotoğraf çekmelerine, video izlemelerine ve tesisinizdeki hemen herkese özel veya bas-konuş arama yapmalarına, üstelik de hepsini tek bir cihazla yapmalarına olanak verir. Zarif ve hafif tasarımı yalnızca cep tipi olmakla kalmayıp, aynı zamanda müşteriler ve hastalar için de idealdir. Devlet sınıfı FIPS 140-2 güvenlik de en hassas verilerinizin güvenliğini korur. SAĞLIK SEKTÖRÜNDE YENİ NESİL MOBİL ÇÖZÜMLER İÇİN DEZENFEKTAN KULLANILABİLİR DAYANIKLI MOBİL BİLGİSAYARLAR Taşıması kolay, kullanımı kolay ve hasta izlemeyi kolaylaştıran MC55X-HC, hastane içerisinde kullanım için tasarlanmış olup, günlük düşmelerin ve çarpmaların yanı sıra, her hastanın ardından dezenfekte edilmeye karşı da dayanıklıdır. Güçlü kablosuz uygulama performansı ve kablosuz bağlantı opsiyonları da hastabakıcıların hasta kayıtlarına erişim olanağıyla birlikte, mobil olarak hasta izlemeye odaklanmalarına, ilaçları hatasız bir şekilde vermelerine, hastanın yaşamsal göstergelerini izlemelerine, laboratuvar ve eczane siparişlerinde bulunmalarına, test sonuçlarını görmelerine ve daha fazlasını yapmalarına olanak verir. Masaüstü benzeri multimedya performansı daha uzun vardiya ömrü için optimize edilmiştir.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40