Tel: 0216 521 10 40

AN710 RFID ANTENİ

AN710 RFID ANTENİ

MÜŞTERİ ALANLARI İÇİN KOMPAKT AN710 Serisi antenler halı ve müşteriye dönük ortamlar için gereken tüm özellikleri sunar. Entegre montaj braketi dakikalar içinde kolay kurulum sağlar ve dört duvarın içi için tasarlanmıştır.
MÜŞTERİ YÜZ ORTAMLARI İÇİN KOMPAKT ANTEN “Zebra’nın FX7500 RFID Okuyucusu için mükemmel bir tamamlayıcı olan AN710 anteni, son derece kompakt olup en kısıtlı alanlarda en gizli kurulum için gereken estetiği sunar.” Entegre montaj braketi dakikalar içinde kolay kurulum sağlar. KOMPAKT BİR DURUMDA İŞLETME SINIFI GÜÇ Bu verimli antenler, EPC uyumlu RFID etiket verilerinin yüksek verimli, yüksek kapasiteli iletişimini sağlamaya yardımcı olur. AN710, ince profilleri kolayca gizlenebildiği iç mekanlarda kullanıma uygundur. ZEBRA’NIN EKSİKSİZ RFID ÇÖZÜMÜNDEKİ ANAHTAR OYUNCU “Zebra’nın FX7500 RFID Okuyucusu için mükemmel bir tamamlayıcı olan AN700 Serisi anten, en dar alanlarda en gizli kurulum için gereken estetiği sunarak son derece kompakt.” PLANLAMA VE YÖNETİM HİZMETLERİMİZLE EŞLEŞTİRİN RFID anteninizi ortamınıza sorunsuz ve başarılı bir şekilde entegre etmenize yardımcı olmak için Zebra, çözüm ömrünün tamamını kapsayan eksiksiz bir hizmet paketi sunar.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40