Tel: 0216 521 10 40

Stratos 2700 Tezgah Üstü Tarayıcı / Ölçek

Stratos 2700 Tezgah Üstü Tarayıcı / Ölçek

Genel Bakış Stratos ™ 2700 hibrit çözümü, geleneksel perakende kasa şeritleri ve otomatik ödeme sistemleri için idealdir. Lineer barkodların hızlı bir şekilde taranmasını sağlar ve 2D ve mobil barkod trendleriyle işinizin güncel kalmasına yardımcı olur. Hibrit Tarama Teknolojisi Lineer barkodların hızlı geçişli taraması için verimi ve ayrıca 2D ve mobil barkodları taramak için alan görüntüleme teknolojisini en üst düzeye çıkarır.
Sepet İzleme Altında Her yıl şerit başına 2,500 $ ‘a kadar kayıp gelir elde etmenizi sağlar. Ana Bilgisayardan Güç USB Plus Power özelliğini destekleyen satış noktası sistemlerinden gelen güç kaynağı. USB Tip A Çevresel Bağlantı Noktaları İkincil elde taşınabilir tarayıcılar ve diğer aygıtlar ekleme esnekliği sağlar. LCD Teşhis Ekranı Tarayıcı tanılama koşulları, tarayıcı servisi modu, kasiyer hatırlatıcıları ve tarayıcı varlık izleme bilgilerinin metin mesajlarını görüntüleyin. Çoklu Tezgah İçi Kurulum Seçenekleri Çeşitli tezgah içi uzunluktaki kontrol ortamları için tek bir tarayıcı modelini standart hale getirelim. Elektronik Makale Gözetimi Sensormatic ve Checkpoint sistemlerini destekler. Ürün Detayları Stratos 2700 hibrit bioptic tezgah içi tarayıcı, karlılığı artırmak ve işlerini büyütmek isteyen perakendeciler için ideal bir seçimdir. Çok yönlü lazer taramasını ve ödeme deneyimi için optimize edilmiş barkod okuma platformu için entegre alan görüntülemeyi birleştirir. EAS antenleri ve terazileri gibi geliştirilebilir donanım modülleriyle donatılmış olarak, Stratos 2700 platformunu mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak tasarladık. Ek olarak, Honeywell’in LCD ekranı satış ortaklarınıza koridor içi etkinliklerin canlı bir video beslemesini verir ve ürünlerin tarandığından emin olmak için müşterinin arabası altındaki öğeleri izlemelerini sağlar. Bu işlevsellik, görsel zarar önleme sistemlerinin kullanılmasıyla ilişkili karmaşıklığı, maliyeti ve riski azaltırken, perakendeciler için ortak olan önemli bir sorunu gidermeye devam ediyor. Stratos 2700’ün servisi de kolaydır. Tamir için gereken zaman ve ekipmanı en aza indiren “tek bir alet” mimarisi kullanıyor. LCD ekrandaki tam metin tanılama mesajları ile de sorun gidermeyi daha kolay hale getirdik. Ekran birden fazla dilde birkaç mesaj ve durum güncellemesi gösterebilir. Biyoptik için geleneksel olarak gerekenin ötesine geçen Stratos 2700 hibrit tarama platformu ve eşsiz özellik seti, perakende işinizi daha iyi büyüme ve kârlılık için konumlandırıyor.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40