Tel: 0216 521 10 40

Genesis 7580g Eller Serbest Tarayıcı

Genesis 7580g Eller Serbest Tarayıcı

Genel Bakış Genesis ™ 7580g, tüm standart 1D, PDF ve 2D barkodları çözmek için tasarlanmış ilk sunum alanı görüntüleme tarayıcısıdır. Devrim niteliğindeki görüntüleme teknolojisi, zarif ancak dayanıklı bir tasarımda barındırılmaktadır. Adaptus ™ Imaging Technology 6.0 ile güçlendirilmiş 7580g tarayıcı, çığır açan performansı çok yönlü bir form faktörü olarak sunar. Cep Telefonu Okuma Bir mobil cihazın ekranından doğrudan kupon ve mobil bilet tarama Excel’leri.
Şık tasarım Anında ön operasyonları giydirir. TotalFreedom ™ 2.0 Kullanılabilir eklenti, tarayıcının kod çözme ve veri biçimlendirme işlevselliğini genişleterek, ana bilgisayar sistem değişikliklerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Görüntü yakalama Kuponlar, kişisel çekler, imzalar ve hasarlı paketler dahil olmak üzere elektronik görüntüleri yakalayıp depolayarak belge yönetimini geliştirir. İsteğe bağlı EAS EAS etiketlerini aynı anda devre dışı bırakarak ve barkodları 17 cm’den (7 inç) uzağa dekode ederek verimliliği artırır. Ürün Detayları İmalat, sağlık, perakende satış noktaları ve diğer iş akışı ortamlarında genellikle karışık barkod uygulamaları bulunur. Kuruluşunuz aynıysa ve eller serbest, sunum taramasından faydalanırsanız, Honeywell’in tam bir çözümü var: Genesis ™ 7580g alan görüntüleme tarayıcısı. Basitçe söylemek gerekirse, Genesis 7580g tarayıcı yüksek bir başarıcıdır. Tüm standart 1D, PDF ve 2D kodlarını çözmek için tasarlanmış dünyanın ilk sunum alanı görüntüleme tarayıcısıdır. Adaptus Imaging Technology 6.0 ile güçlendirilmiş Genesis 7580g, görüntüleme çözümleri için endüstri standartlarını yeniden tanımlıyor. Cep telefonu ekranları gibi son derece yansıtıcı yüzeylerde barkodların agresif bir şekilde okunmasını bile sağlar. Patentli CodeGate ™ teknolojimiz, bir etkinleştirme düğmesinin yanı sıra, menü taramanızı ve diğer hedeflenmiş tarama uygulamalarını destekler. Üç ek patentli teknoloji, Genesis 7580g tarayıcısının benzersiz özellik setini artırıyor: Korumalı LED’ler, diğer alan görüntüleyiciler arasında yaygın olarak görülen yanıp sönmeyi en aza indirir. CodeSelect ™, cihazın tek bir flaşta 15 adete kadar barkod yakalamasını ve önceden belirlenmiş bir sırada çıktı verilerini almasını sağlar. TotalFreedom ™, kod çözme ve biçimlendirme eklentilerinin doğrudan Genesis 7580g’ye yüklenmesine izin vererek tarayıcı işlevlerini genişleterek işletmelerin özel veya yeni geliştirilen sembolojileri hızla desteklemelerini sağlar.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40