Tel: 0216 521 10 40

Gelişmiş Xenon 1900h & 1902h Sağlık Tarayıcıları

Gelişmiş Xenon 1900h & 1902h Sağlık Tarayıcıları

Genel Bakış Olumlu hasta kimliğini geliştirmek için sınıfının en iyisi sağlık kuruluşları ve ilaç yönetimi iş akışları, Xenon ™ sağlık tarayıcıları için uzun zamandır tercih edilen bir tercihe sahiptir. Yeni nesil Enhanced Xenon ™ sağlık tarayıcıları şimdi, hasta konforunu ve ortak klinisyen iş akışlarını daha da iyileştirmek için klinisyenler tarafından özel olarak istenen özellikler sunuyor. Yüksek Performanslı Renkli Alan Görüntüleme Adaptus ™ Görüntüleme Teknolojisi 6.0 ve ColorFusion ™ Teknolojisiyle güçlendirilmiş Xenon, eşsiz tarama performansı sunar.
Sağlık için üretildi Dezenfektan için hazır bir mahfaza, yatırımınızı sert kimyasalların zararlı etkilerine daha iyi direnç gösterebilecek dayanıklı konstrüksiyonla korur. Hasta Konforu Özellikleri Gece vardiyasında veya istirahatlı hastalar varken klinisyenin verimliliğini korumak için Hasta DND ve Tarama Lambası modlarına hızlıca geçin. Mükemmel Kablosuz Menzil Bluetooth® kablosuz teknolojisi, tabandan 10 m’ye (33 ft) kadar hareket serbestliği sağlar. Esnek Kablosuz Menzil Yönetimi Ayarlanabilir mesafe ayarları ile güçlü “menzil dışı” güvenlik ve konum özellikleri. Kanıtlanmış Xenon Ailesinin Bir Parçası Enhanced Xenon 1902h, en çok satan Xenon tarayıcılardan oluşan uzun bir serinin en sonuncusu. Ürün Detayları Honeywell müşterilerinden ürünlerimizin nasıl performans gösterdiğine dair geri bildirimde bulunmalarını istemek, beklentileri aşmak için devam eden çabalarımızın anahtarıdır. Ve işte tam da, Geliştirilmiş Xenon sağlık hizmetleri için sağlık hizmetleri için kablosuz alan görüntüleme tarayıcısının ortaya çıkmasıydı. Önceki Xenon sağlık tarayıcılarının başarısını temel alan yeni nesil Gelişmiş Xenon sağlık bakımı tarayıcıları, hasta konforunu ve ortak klinisyen iş akışlarını daha da iyileştirmek için klinisyenler tarafından özel olarak talep edilen özellikleri ekler: Altıncı nesil Honeywell Adaptus ™ alan görüntüleme teknolojisi, hemen hemen tüm 1D, PDF ve 2D barkodların inanılmaz derecede duyarlı bir şekilde okunmasını sağlar – hatta yüksek yoğunluklu, düşük kontrastlı, yarı saydam veya hasarlı kodlar bile zorlu. ColorFusion ™ Teknolojisi, tarayıcının sağlık ortamlarında daha yaygın hale gelen renk barkodlarını okumasına izin vererek renkli görüntüleme ekler. Klinisyen verimliliğini korurken hasta konforunu artırmak için: Hasta Rahatsız Etmeyin moduna hızlıca geçin. Sesli geri bildirim devre dışı bırakılır ve yerine size olumlu durum göstergesi sağlayan ek görsel görüntüleme seçenekleriyle değiştirilir. Bir düğmeye dokunarak benzersiz Tarama Lambası modunu etkinleştirin. Tarayıcı, tekerlekler üzerindeki bir iş istasyonunun üzerine monte edilmiş durumdayken, Tarama Lambası, oda ışığını açmadan ve diğer hastaları rahatsız etmeden etiketleri okumanıza, ilaçları doğrulamanıza ve veri girmenize olanak sağlar.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40