Tel: 0216 521 10 40

3800i Endüstriyel Tarayıcı

3800i Endüstriyel Tarayıcı

Genel Bakış Doğrusal barkodlarınızı taramak için genişletilmiş bir okuma aralığına mı ihtiyacınız var? 3800i (kablolu) ve 3820i (kablosuz) endüstriyel doğrusal görüntüleme tarayıcıları, 208 cm’ye (82 inç) varan mesafelerde tarama yapmanızı sağlar. Bu tarayıcıları, depo, dağıtım, lojistik ve zorlu perakende ortamlarında zorlu uygulamalar için tasarladık. Dayanıklı Ambalaj 50, 2 m (6,5 ft) damla ve -30 ° C (-22 ° F) sabit sıcaklıklara dayanabilir. Aynı zamanda toz, nem ve diğer kirleticileri dışarıda tutmak için mühürlenmiştir.
Mükemmel Okuma Aralığı Görüntüleme teknolojisi artık, okuma kodlarını lineer kodlarda 208 cm’ye (82 inç) kadar uzatıyor ve barkodları taramak için erişme ve tırmanma gereksinimini ortadan kaldırıyor. Kullanımı kolay Gerçek tut ve çek, elde tutulan ergonomi büyük boy eldivenli ellere kolayca uyar, sezgisel amaç ise operatörlerin hızlı bir şekilde üretken olacağı anlamına gelir. Hızlı, Agresif Kod Çözme Kötü yazdırılmış veya zarar görmüş barkodları bile hızlıca tarar. Kablolu veya kablosuz 10 m’ye (33 ft) kadar kablosuz serbestlik rahatlığının veya bağlı bir bağlantının güvenliğinin keyfini çıkarın. Ürün Detayları 3800i (kablolu) ve 3820i (kablosuz) el tipi endüstriyel görüntüleyiciler, size Honeywell’in endüstri lideri görüntüleme teknolojisini sunan ilk endüstriyel sınıf tarayıcılardır. Bu teknoloji, 208 cm’ye (82 inç) kadar olan mesafelerdeki barkodları okumanızı sağlar. Gerçek dünya uygulamalarında, bu genişletilmiş okuma aralığı daha az tırmanma ve ulaşma ve daha fazla operatör verimliliği anlamına gelir. 3800i ve 3820i tarayıcıları barkod resminizi okur ve içeriğini saniyede 270 kez işler. Saniyenin bir kısmını, Honeywell dijital görüntü işlemcisi, veri içeriğini hızlı ve kolay bir şekilde belirler ve ana bilgisayarınıza gönderir. Özel teknolojimiz, düşük kaliteli sembolleri hızlı ve güvenli bir şekilde tanımlar ve hala hızlı performans sunar. 3800i ve 3820i tarayıcıların endüstriyel uygulamalarınıza dayanacağından o kadar eminiz ki, güçlü bir üç yıl garanti ile destekledik. Şok emici kauçuk kılıf ve üstü kapalı bir optik modül, bu cihazın betona onlarca 2 m (6,5 ft) damla düşmesini sağlar. Tarayıcınıza bu şekilde davranmanızı beklememize rağmen, yıllarca kazayla suistimal edilmeden hayatta kalacağını biliyoruz. 3820i tarayıcı ayrıca, yalnızca aküye aletsiz erişim sağlayan, aynı zamanda tarayıcıyı şarj etmek için yerleştirme ihtiyacını da ortadan kaldıran benzersiz bir tasarıma sahiptir – aksama süresinin bir seçenek olmadığı işlemler için gerçek bir avantajdır.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40