Tel: 0216 521 10 40

ZC300 SERİSİ QUİKCARD KİMLİK ÇÖZÜMLERİ

ZC300 SERİSİ QUİKCARD KİMLİK ÇÖZÜMLERİ

Kendi seçiminiz olan ZC300 Series Kart Yazıcı, CardStudio tasarım yazılımı ve daha fazlasının dahil olduğu bu özellik ve avantajlarla dolu kit sayesinde dakikalar içinde Kimlik kartları yaratın.
Kart baskı sisteminizi kurun ve QuikCard ID Solutions ile birkaç dakika içinde kimlik kartı üretmeye başlayın – yazılım uzmanlığı gerekmez. Bu kullanımı kolay, uçtan uca çözüm, profesyonel kalitede tanımlama, güvenlik ve sadakat kartları için hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde ihtiyacınız olan her şeyi içerir. TEK ADIMLI ÇÖZÜM Kullanımı kolay, uçtan uca QuikCard Kimlik çözümü, bu özellik ve avantajlarla dolu kit sayesinde birinci günden itibaren basıma başlayabilmeniz için size her şeyi sunar ve yüksek kaliteli, profesyonel Kimlik yaka kartları üretmeye başlamanızı kolaylaştırır. KULLANIMI KOLAY CARDSTUDİO YAZILIMI CardStudio Kimlik Kart Tasarım Yazılımı, her bir kartın tasarımı ve basımı için bir kolaylık seviyesi sunar – basit tasarımlardan karmaşık dizaynlara kadar. İster bir kaç adet tek taraflı, monokrom kart, ister binlerce şifrelenmiş iki taraflı ve renkli kart bastırıyor olun, iyi tasarlanmış, kullanımı kolay arayüz, teknik uzmanlık ve eğitim ihtiyacını neredeyse ortadan kaldırır. ÇIĞIR AÇAN SADELİK Tak çalıştır özelliği, anında kart besleyici ayarlama, kullanımı kolay simgeleri ve ile ZC100 ve ZC300 serisinin entegrasyonu, kullanımı ve yönetimi kolaydır. Ribbon değiştirme olağanüstü kolaydır ve çığır açan bölme tasarımı, kart yükleme ve boşaltmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırır.

Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ?

Çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman bizi arayabilir veya mesai saatleri dışında iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz. 0216 521 10 40